El projecte

L’Escola Municipal de Música d’Artés és un servei públic d’educació musical amb el qual volem donar resposta a les necessitats de la ciutadania en matèria d’educació musical i artística. Volem oferir una oferta educativa rica, diversa i flexible, pensada per a totes les edats, contemplant diversos nivells d’aprofundiment, donant espai a totes les músiques i amb el desig d’incorporar altres disciplines artístiques.

Som un centre dinàmic, obert i creatiu que també ens proposem enriquir l’activitat cultural del municipi i fer xarxa amb els diversos agents culturals, socials i educatius del municipi i el seu entorn.

Treballem per oferir un servei de qualitat, en els diversos àmbits pedagògic, artístic i organitzatiu, en el qual tota la comunitat educativa aprengui, creixi, participi i comparteixi.

Apostem per crear un espai en què s’acullin alumnes de totes les edats i procedents de diversos sectors socials i posem al centre la pràctica musical en grup.

L’Escola, fundada l’any 1996, és un centre autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i forma part de l’Associació Catalana d’Escoles de Música.