Música per a nadons, infants i família

En què consisteix?

Iniciarem als més xics en el despertar sonor i musical, i a través de la música els acompanyarem en el seu procés vital, afectiu  i d'aprenentatge.

Un dels objectius bàsics és enfortir el vincle  afectiu entre el nadó / infant  i la mare i/o el pare  (o germans) fomentant la relació emocional, sonora, motriu i musical, i sobretot per gaudir una estona de la música en família.

Serà la música la que acompanyarà al nadó/infant en la descoberta del seu entorn sonor, la descoberta de la veu, del seu propi cos..., i  l'ajudarà a estimular i  desenvolupar altres aspectes com són: la percepció, l'escolta, l'afectivitat, la psicomotricitat, el moviment, la reacció, la relaxació, el plaer i el gaudi en tots els sentits.

 Les famílies disposaran d' un munt de recursos perquè puguin continuar amb les activitats proposades a casa, si ho desitgen.

Com ho farem?

Treballarem a partir de la veu, parlada i cantada, i farem servir música en viu (piano, clarinet, flautes, i instruments de plaques, i percussió), i  música enregistrada, donant especial importància a les cançons populars i músiques tradicionals del nostre territori,  així  com també obrirem el ventall a músiques i instruments d'arreu del món.

La veu, el movimenti la dansa, el joc, els massatges i l'experimentació seran les eines que ens ajudaran a aconseguir aquests objectius en les sessions de " Música Compartida".

 

Per a qui?

Nadons i infants de 0 a 3 anys

En aquestes sessions, els nadons compartiran l'experiència amb algun familiar adult, ja sigui la mare, el pare, tots dos, els avis..., o bé algun altre familiar o cuidador amb qui hi passi força hores.

És molt recomanable compartir la sessió amb els germans, ja que així podem potenciar la relació afectiva, i treballar alguns aspectes que poden ser difícils de gestionar dins l'àmbit familiar.

 

* Cada sessió té una durada d'uns 45-50 minuts

* Nadons: menors de 12 mesos (No caminants)

 L'edat és orientativa. Poden ser nadons més grans però que encara no siguin autònoms pel que fa a la mobilitat.

 

* Infants: nens i nenes d'1any fins als 3 anys (caminants).

 

Aquí us deixem un enllaç d'unes quantes fotos:

https://drive.google.com/open?id=1-L5GEmjvj-b61Pwain1YOk1fuyQf9It7

 

EL BOSC MÀGIC D'EN FLOC

Us presentem un viatge pel bosc màgic acompanyats per en FLOC, el follet. Durant aquest viatge sentirem les músiques de tots els petits éssers i animals del bosc que ens vénen a saludar; ballarem amb ells, cantarem i escoltarem boniques melodies que ens faran somiar.

Subscriure a RSS - Música per a nadons, infants i família