L'EMM d'Artés s'adhereix a l'Associació Catalana d'Escoles de Música

 

L'ACEM (Associació Catalan d'Escoles de Música) és una associació d'escoles de música del territori català que treballa amb l'objectiu de fer xarxa, compartir recursos, activitats i experiències. L'ACEM vol contribuir a aconseguir que l’ensenyament de música sigui un servei a l’abast de tothom, i que tingui una funció formativa, social i cultural.

 

Actualment, més de 130 escoles de música i conservatoris formen part de l'associació, que ofereix diversos serveis que faciliten la gestió dels centres i que permeten acostar la música a tothom. Les escoles que en formen part s'organitzen en zones territorials per tal de coordinar-se i crear sinergies i projectes compartits. En aquest sentit, la nostra escola formarà part de la zona 6, amb escoles de les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès i alguns muncipis del nord del Baix Llobregat i del Vallès Occidental.

 

Des de l'Escola Municipal de Música d'Artés havíem participat d'algunes activitats que s'organitzaven des de l'ACEM (com per exemple el Sala Piano o el Cantaxics) i estem contents de formar-ne part i treballar amb xarxa i compartir amb altres escoles de música.

 

Si us ve de gust, podeu visitar la seva web: www.acem.cat.

 

 

 

What do you want to do ?
New mailCopy