MÚSICA I CONFINAMENT

La situació que s'ha generat amb l'arribada del COVID-19 i les mesures que s'han implementat per evitar-ne la propagació és del tot excepcional. És, certament, un moment de recolliment, aïllament i, en molts casos, de dolor i patiment. I és en aquest escenari que recordem que la música és un element molt necessari per mantenir la connexió amb nosaltres mateixos, per trobar l'equilibri i la calma, fer-nos somriure i fer-nos emocionar, fer.nos ballar, compartir-la amb la família o la comunitat, per reivindicar, per mirar cap endins, cap enrere o per projectar cap al futur.

 

Des de l'escola hem apostat per mantenir la nostra activitat encara que hagi calgut explorar i aprendre noves maneres de treballar, nous formats i nous materials, intentant en tot moment adaptar-nos a les realitats de cadascú, tant les de l'alumnat com les del professorat.

 

I notem també que, malgrat tot, la situació està sent una oportunitat per reinventar-nos, plantejar-nos preguntes, transformar i transformar-nos, aprendre i créixer. I experimentem que que en temps de crisi, la creativitat emergeix i ens acompanya en aquest camí.